Reviews

Reviews van deelnemers aan de workshops:

Yvonne

Praktische tips wanneer het gaat om dealen met basisemoties van kinderen, die meteen zijn toe te passen in de dagelijkse praktijk. Zowel bij de eigen kinderen dan wel als professional. Daarnaast zijn er genoeg tips wat betreft materiaal wat je zou kunnen aanschaffen voor verschillende leeftijden en verschillende situaties, zoals spelletjes, boekjes etc. Linda is een open en gastvrij persoon met veel expertise. Er is ruimte voor een eigen verhaal, wanneer je dat in wilt brengen. Fijne sfeer! Bedankt voor deze workshop, ik grijp er nog regelmatig naar terug!

 "Ik vond het een leuke en leerzame workshop. Geleerd mijn kinderen beter te begrijpen." "Inzicht gegeven. Ontladen is niet erg en juist nodig. Fijn dat het zo open is en met voorbeelden." "Wat een leuke interactieve workshop, sluit aan bij de belevingswereld van onze 'jonge' ouders." "Veel geleerd over emoties delen dat mag en bij elke emotie anders benoemen en accepteren." "Heel erg bedankt! Het heeft me veel inzicht gegeven, voor mijn kinderen en mijzelf. Ik ga hier zeker nog vaak aan terugdenken." "Ruimte in het omgaan van en met emoties. Fijn hoe mooi, rustig en met gevoel je dit mij bij hebt gebracht."Goed om over alles even na te denken. Nieuw inzichten gekregen en handvatten om om te gaan met emoties. Even stil te staan wat anders kan! "Bewust worden van de emoties die er zijn, wat ze inhouden en hoe ik hier met kinderen en zelf mee om kan gaan. Handvatten om dingen te doen en in te zeggen in het werk met kinderen." "Veel verschillende manieren van emoties en daarbij niet direct een eigen conclusie trekken maar onderzoeken wat er aan de hand is en waar het vandaan komt" "Drie inspirerende avonden, ideeën als ik het even niet zo goed weet (en dat is heel fijn) en inzicht"

Lysanne

Ik heb een hele fijne en zeer interessante 3 delige training mogen volgen over de verschillende emoties bij kinderen. Goed om eens stil te staan bij welke emoties er eigenlijk allemaal zijn en hoe deze tot uiting kunnen komen. Om kinderen beter te kunnen begrijpen en beter naar ze te (kinder)KIJKen zijn er tijdens de workshops veel goeie handvatten en tips naar voren gekomen waar ik zeker mee verder kan. In mijn werk als pedagogisch medewerker maar ook als moeder! Tijdens de workshop worden er ook leuke en passende oefeningen aangeboden!

Zeker een aanrader!

Irene

Ik heb bij Linda een cursus emoties van kinderen gevolgd. Linda gebruikt veel voorbeelden, tips, boeken en er is genoeg ruimte om met elkaar van gedachte te wisselen over situaties die je met je kind/ kinderen meemaakt. Wat ik fijn vind aan Linda is dat ze niet oordeelt, zich niet bemoeit met je manier van opvoeden, ze geeft je alleen heel goede handvatten om met de emoties van je kind om te gaan. Heel fijne cursus!

Hinke

Een super leuke & leerzame workshop gehad bij Kinderkijk over Kinderen en Emoties. Fijn om dingen uit te wisselen, te bespreken en handvatten te krijgen om mee aan de slag te gaan in de praktijk en om zelf nog eens over na te denken. Op een fijne manier uitgelegd en gedeeld tijdens de workshop. De dingen die we besproken hebben kan ik in zetten in mijn werk als pedagogisch medewerker en ook in mijn privé leven. Zeker een aanrader voor mensen die werken met kinderen of kinderen in je eigen omgeving als bijvoorbeeld ouder.

LISETTE

Een interessante workshop van drie avonden gehad over emoties en kinderen. Leerzaam, leuk en verrassend. Je krijgt inzichten en kunt samen met de andere deelnemers ervaringen delen. Voor mensen met kinderen maar ook een aanrader voor als je werkt met kinderen.